Site icon Mika İnşaat

3. Havalimanına Yakın Konut Projesi: Mika Naturalist

Mika Naturalist Projesi

3. Havalimanına yakın konut projelerinden biri olan Mika Naturalist, 2017’nin son ayında tamamlanıyor.

Gayrettepe-3. Havalimanı Metro Hattına 450mt Uzaklıkta

Mika Naturalist projesi 2018’de tamamlanması beklenilen Gayrettepe-3. Hava Limanı metro hattı ile toplu taşıma imkanı bakımından da harika bir konum haline geliyor. Kemerburgaz-Gayrettepe metro hattı, 22 dakikalık seyir süresiyle Kemerburgaz’ı İstanbul’un Şişli, Levent, Maslak gibi iş merkezlerine de trafik sorunu olmadan hızlı bir şekilde bağlamış oluyor.

3. Köprü Yoluna ve Diğer Önemli Noktalara Yakın

3. Köprü yoluna olan yakınlığı ile büyük avantaj sahibi olan proje birçok önemli noktaya olan yakınlığı sayesinde de önemli sayılabilecek bir konumda yer alıyor.

Ormanla İç İçe

Mika Naturalist, 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklüklerdeki 68 daireden oluşan ve sadeliği esas almış bir yaşam projesi. Kemerburgaz’ın doğal güzelliklerine en iyi şekilde uyum sağlayan, teknolojinin ve mimarinin en üst seviyedeki imkanlarını kullanarak tasarlanan, merkezine insan ve doğayı koymayı başarmış bir konsept.

İstanbul’un en yeşil bölgelerinden Kemerburgaz’da yükselen Mika Naturalist projesi ormanın yanı başında yer alıyor. Bulunduğu doğal ortama bire bir uyum sağlaması hedeflenerek tasarlanan Naturalist’te daireler orman manzarasına sahip.

Exit mobile version